Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2016

Τα προειδοποιητικά συμπτώματα του εμφράγματος


Κούραση
Σύμφωνα με τις μαρτυρίες ανθρώπων που έχουν περάσει την περιπέτεια του εμφράγματος, η κόπωση και το αίσθημα της αδυναμίας προκύπτει πως αποτελεί ένα σύμπτωμα που δεν πρέπει να αγνοηθεί. Αυτό που συμβαίνει είναι πως όταν συμβαίνει το έμφραγμα, το αίμα δεν παρέχεται επαρκώς στην καρδιά με αποτέλεσμα ο οργανισμός να καταβάλει μεγαλύτερη προσπάθεια και τελικά να μένει εξουθενωμένος.
Πόνοι 
Οι πόνοι σε σημεία όπως η πλάτη, τα χέρια και το στήθος φαίνεται πως σχετίζονται με το έμφραγμα. Ο καρδιακός μυς, όταν ξεκινά να μην οξυγονώνεται σωστά ως αποτέλεσμα της κακής κυκλοφορίας του αίματος, στέλνει το μήνυμα στο νευρικό σύστημα με την μορφή του πόνου.
Προβλήματα στην αναπνοή
Αν εκτός από την κούραση, νιώθετε την ανάσα σας «κομμένη», λαχανιάζετε εύκολα, ειδικά το πρωί ή σε δραστηριότητες που στο παρελθόν δεν σας προβλημάτιζε το να τις διεκπεραιώσετε, καλό θα είναι να ζητήσετε την γνώμη του γιατρού που θα εξετάσει το σύμπτωμα και θα σας καθοδηγήσει.

Τα προειδοποιητικά συμπτώματα του εμφράγματος
Στομαχικές διαταραχές
Οι καούρες που δεν συνδέονται με την κατανάλωση φαγητού, είναι ένα σημάδι που επίσης δεν πρέπει να αγνοηθεί, ειδικά αν το αίσθημα της καούρας φτάνει ως το στήθος. Εξίσου ανησυχητικά είναι και σημάδια όπως η ναυτία, ο εμετός και το αναστατωμένο στομάχι.
Σφίξιμο και δυσφορία 
Αν αισθάνεστε ένα αναίτιο σφίξιμο στον αυχένα, το σαγόνι ή το λαιμό, που μοιάζει με σφίξιμο και σας φαίνεται πρωτογνωρό, δηλαδή δεν το έχετε


Εάν έχετε το απλό facebook. Στηρίξτε την προσπάθειά μας με ένα LIKE.... 
Στηρίξτε την κίνηση αυτή με ένα Like..

Θες να συμμετέχεις ζωντανά αντί να διαβάζεις τα άρθρα απλά έλα και εσύ στο Facebook των ΑμεΑ

Θέματα για Αμεα και Εθελοντές ΑμεΑ Εδώ μπορείτε να βρείτε τις απαντήσεις σε ερωτήσεις σχετικά με την ΑΝΑΠΗΡΙΑ , Σπάνιες και αλλες Ασθένειες/Παθήσεις που μπορεί να προκαλέσουν Αναπηρία . Επιλέξτε την ερώτηση που σας απασχολεί και ενημερωθείτε ή μπορείτε να συνδεθείτε και να θέσετε ένα νέο ερώτημα. Για να συνδεθείτε πατήστε επάνω στην φωτο και κάνετε εγγραφή

 
Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση
Ένα στα πέντε
Εθνικός Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας
Εθνικό Σχέδιο Δράσης για τον Καρκίνο 2011 - 2015
ΨΥΧΑΡΓΩΣ
Υγειονομικός Χάρτης
Το facebook των ΑμεΑ
Εκστρατεία ΕΟΦ
ΑλκυόνηΜία νέα πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης (social network) και μάλιστα ελληνική που μας έδειξε πως ο διαδικτυακός κόσμος αλλάζει προς το καλύτερο και για τα άτομα με αναπηρία. Τυφλοί που μπορούν να "διαβάσουν" και να έχουν το προφίλ τους, άτομα που δεν έχουν χέρια, τώρα δουλεύουν το προφίλ τους με το κεφάλι, κάνοντας την εμπειρία κοινωνικής δικτύωσης πιο αληθινή. Μεγάλη προσοχή στη λέξη «αληθινή», αφού αυτή είναι το κλειδί που έχει κάνει ήδη το disabledbook τόσο δημοφιλές σε χιλιάδες χρήστες με αναπηρία στην Ελλάδα.
Copyright © 2015 Trol disabled - Το Κουτί Της Πανδώρας Για Τα ΑμεΑ Powered and Hosted by Clickweb4u Trol disabled - Το Κουτί Της Πανδώρας Για Τα ΑμεΑ © 2015 - Clickweb4u Templates Designed by Clickweb4u.com