Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2016

ΒΙΝΤΕΟ-Κωφό μωράκι ακούει για πρώτη φορά τους γονείς του. Δείτε την απίθανη αντίδραση του


Ένα ιδιαίτερα γλυκό και ταυτόχρονα πολύ συγκινητικό βίντεο, στο οποίο φαίνεται ένα κωφό μωράκι – μόλις επτά εβδομάδων –  από την Αυστραλία, να ακούει για πρώτη φορά τους γονείς του, κάνει τις τελευταίες ώρες, τον γύρο του διαδικτύου!
Όπως βλέπετε, οι γιατροί τοποθετούν στον μικρό Λάχλαν ένα ακουστικό βαρηκοΐας, ενώ παράλληλα οι γονείς του, του μιλάνε. Τότε τους «σκάει» ένα τεράστιο χαμόγελο ενώ εκείνοι αρχίζουν να κλαίνε από χαρά και συγκίνηση.
tmp_cover949.jpg
Ο μικρός διεγνώσθη με πρόβλημα ακοής από τον πρώτο μήνα της ζωής του και οι γονείς του ήταν πεπεισμένοι ότι δεν θα καταφέρει να ακούσει ποτέ«Όταν έμαθα για το πρόβλημα με τα αυτιά του έκλαιγα για 12 ώρες. Πίστευα ότι η ζωή του δεν θα είναι φυσιολογική, δεν θα μπορεί να μιλάει, δεν θα κάνει φίλους» είπε η μητέρα του.
bebeebeb2.jpg
Χάρη όμως στην έγκαιρη διάγνωση του προβλήματος, ο χαμογελαστός μπόμπιρας φόρεσε ακουστικά σε πολύ μικρή ηλικία, τα οποία είναι πολύ διακριτικά και ορατά μόνο από όσους το γνωρίζουν και πλέον ακούει τα πάντα.
Το παιδάκι, αυτή τη στιγμή είναι δύο χρονών και έχει μια φυσιολογική ζωή. Βέβαια, το συγκεκριμένο βίντεο είδε τώρα το φως της δημοσιότητας μέσα από μια συνέντευξη που έδωσαν οι γονείς του, σε τοπική εφημερίδα. Στόχος τους είναι, όπως ανέφεραν και οι ίδιοι, να δώσουν σε άλλα παιδάκια με το ίδιο πρόβλημα υγείας αλλά και στους γονείς τους, ελπίδα και κουράγιο!
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ Κωφό μωράκι ακούει για πρώτη φορά τους γονείς του από disabledbookΕάν έχετε το απλό facebook. Στηρίξτε την προσπάθειά μας με ένα LIKE.... 
Στηρίξτε την κίνηση αυτή με ένα Like..

Θες να συμμετέχεις ζωντανά αντί να διαβάζεις τα άρθρα απλά έλα και εσύ στο Facebook των ΑμεΑ

Θέματα για Αμεα και Εθελοντές ΑμεΑ Εδώ μπορείτε να βρείτε τις απαντήσεις σε ερωτήσεις σχετικά με την ΑΝΑΠΗΡΙΑ , Σπάνιες και αλλες Ασθένειες/Παθήσεις που μπορεί να προκαλέσουν Αναπηρία . Επιλέξτε την ερώτηση που σας απασχολεί και ενημερωθείτε ή μπορείτε να συνδεθείτε και να θέσετε ένα νέο ερώτημα. Για να συνδεθείτε πατήστε επάνω στην φωτο και κάνετε εγγραφή

 
Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση
Ένα στα πέντε
Εθνικός Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας
Εθνικό Σχέδιο Δράσης για τον Καρκίνο 2011 - 2015
ΨΥΧΑΡΓΩΣ
Υγειονομικός Χάρτης
Το facebook των ΑμεΑ
Εκστρατεία ΕΟΦ
ΑλκυόνηΜία νέα πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης (social network) και μάλιστα ελληνική που μας έδειξε πως ο διαδικτυακός κόσμος αλλάζει προς το καλύτερο και για τα άτομα με αναπηρία. Τυφλοί που μπορούν να "διαβάσουν" και να έχουν το προφίλ τους, άτομα που δεν έχουν χέρια, τώρα δουλεύουν το προφίλ τους με το κεφάλι, κάνοντας την εμπειρία κοινωνικής δικτύωσης πιο αληθινή. Μεγάλη προσοχή στη λέξη «αληθινή», αφού αυτή είναι το κλειδί που έχει κάνει ήδη το disabledbook τόσο δημοφιλές σε χιλιάδες χρήστες με αναπηρία στην Ελλάδα.
Copyright © 2015 Trol disabled - Το Κουτί Της Πανδώρας Για Τα ΑμεΑ Powered and Hosted by Clickweb4u Trol disabled - Το Κουτί Της Πανδώρας Για Τα ΑμεΑ © 2015 - Clickweb4u Templates Designed by Clickweb4u.com