Πέμπτη, 3 Μαρτίου 2016

Τι είπε η Φωτίου για το Κοινωνικό Εισόδημα και τα προνοιακά επιδόματα


Σύμφωνα με πληροφορίες στο Trol disabled το κουτί της Πανδώρας για τα ΑμεΑ,  Η Θεανώ Φωτίου, αναπληρώτρια υπουργός εργασίας, τόνισε σε συνεργάτη του Τρολ ότι  :

"Είμαστε εντελώς έτοιμοι για το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα, το λέμε κοινωνικό εισόδημα αλληλεγγύης, ΚΕΑ, και είμαστε δεσμευμένοι να το εφαρμόσουμε από την 1η Ιανουαρίου του 2017 σε όλη τη χώρα".

Το πρόγραμμα θα στοιχίσει γύρω στα 850 εκατομμύρια ευρώ και ετοιμάζουμε ένα τεράστιο σχέδιο για το που θα βρούμε αυτά τα λεφτά, δήλωσε η κ. Φωτίου, μιλώντας στο Πρώτο πρόγραμμα»

Ομως, η υπουργός τόνισε ότι η κυβέρνηση αρνείται κατηγορηματικά ότι αυτά τα λεφτά μπορεί να βρεθούν από τα προνοιακά επιδόματα.
Ερωτηθείσα για το προσφυγικό ζήτημα, η κ. Φωτίου είπε ότι πρώτη φορά η Ευρώπη βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση μετά τον πόλεμο και πρώτη φορά η Ευρώπη ξεχνά τους όρκους της μετά τον πόλεμο.

«Εμείς λέμε ότι αυτή η κρίση με τα κλειστά σύνορα αυτές τις μέρες είναι διαχειρίσιμη , όχι για να την διαχειριστούμε στο διηνεκές και να κρατήσουμε τους πρόσφυγες στην Ελλάδα αλλά για να κρατηθούν ορισμένες μέρες, ακόμη και μήνα, ώστε να μπορέσουν να προωθηθούν σε όλη την Ευρώπη, αυτό λέμε αυτές τις μέρες. Εμείς λέμε ότι κάνουμε όλες τις κινήσεις και τις απαραίτητες συμμαχίες για να λύσουμε αυτό το εκρηκτικό πρόβλημα. Πείτε μου επιτέλους ποια αντιπρόταση υπάρχει από ένα κόμμα της αντιπολίτευσης«, ανέφερε η υπουργός.
Ερωτηθείσα ακόμη για το αν είναι αισιόδοξη για τη Σύνοδο της 7ης Μαρτίου, η ίδια απάντησε ότι » η Ευρώπη θα αντιμετωπίσει το θέμα θέλει δεν θέλει, γιατί αυτό είναι θέμα πραγματικό, δεν είναι ένα θέμα που στήνεται…»


Το άρθρο αυτό το έγραψα εγώ. Είμαι η Μαρια Πέππα Δημακη, για τους φίλους Μαρία Σκέτο, είμαι σε αμαξιδιο με παραπληγία,  μου αρέσει να ανακαλύπτω και να διευρύνω τα όρια του εαυτού μου μέσα από κάθε σύνθετη άλλα και απλή δραστηριότητα!'Eχοντας ολοκληρώσει τις σπουδές μου  στην Νομική Αθηνών, νιώθω πλέον ελεύθερη να εξερευνήσω το κοσμικό στερέωμα και οχι μόνο.  Νιώθω εθισμένη στην άναρχη δημιουργικότητα Αυτό το καιρό ασχολούμαι φανατικά με το video editing καθώς πειραματίζομαι και σε διάφορα άλλα projects. Μόλις ξεκίνησα να γράφω για το Trol disabled και είμαι πολύ ενθουσιασμένη. Θα με βρείτε εδώ  http://www.disabledbook.com/u/mariasketo


Εάν έχετε το απλό facebook. Στηρίξτε την προσπάθειά μας με ένα LIKE.... 
Στηρίξτε την κίνηση αυτή με ένα Like..

Θες να συμμετέχεις ζωντανά αντί να διαβάζεις τα άρθρα απλά έλα και εσύ στο Facebook των ΑμεΑ

Θέματα για Αμεα και Εθελοντές ΑμεΑ Εδώ μπορείτε να βρείτε τις απαντήσεις σε ερωτήσεις σχετικά με την ΑΝΑΠΗΡΙΑ , Σπάνιες και αλλες Ασθένειες/Παθήσεις που μπορεί να προκαλέσουν Αναπηρία . Επιλέξτε την ερώτηση που σας απασχολεί και ενημερωθείτε ή μπορείτε να συνδεθείτε και να θέσετε ένα νέο ερώτημα. Για να συνδεθείτε πατήστε επάνω στην φωτο και κάνετε εγγραφή

 
Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση
Ένα στα πέντε
Εθνικός Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας
Εθνικό Σχέδιο Δράσης για τον Καρκίνο 2011 - 2015
ΨΥΧΑΡΓΩΣ
Υγειονομικός Χάρτης
Το facebook των ΑμεΑ
Εκστρατεία ΕΟΦ
ΑλκυόνηΜία νέα πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης (social network) και μάλιστα ελληνική που μας έδειξε πως ο διαδικτυακός κόσμος αλλάζει προς το καλύτερο και για τα άτομα με αναπηρία. Τυφλοί που μπορούν να "διαβάσουν" και να έχουν το προφίλ τους, άτομα που δεν έχουν χέρια, τώρα δουλεύουν το προφίλ τους με το κεφάλι, κάνοντας την εμπειρία κοινωνικής δικτύωσης πιο αληθινή. Μεγάλη προσοχή στη λέξη «αληθινή», αφού αυτή είναι το κλειδί που έχει κάνει ήδη το disabledbook τόσο δημοφιλές σε χιλιάδες χρήστες με αναπηρία στην Ελλάδα.
Copyright © 2015 Trol disabled - Το Κουτί Της Πανδώρας Για Τα ΑμεΑ Powered and Hosted by Clickweb4u Trol disabled - Το Κουτί Της Πανδώρας Για Τα ΑμεΑ © 2015 - Clickweb4u Templates Designed by Clickweb4u.com