Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2016

ΒΙΝΤΕΟ-Μάθημα δύναμης και θέλησης από την ιστορία του Σαμ

-

Η ζωή του άλλαξε μέσα σε μια στιγμή, όταν είχε τροχαίο ατύχημα με τη μοτοσυκλέτα  πριν από 1 ½  χρόνο περίπου. Αυτό τον καθήλωσε σε αναπηρικό αμαξίδιο καθώς μετακινηθήκαν δυο σπόνδυλοι και προκάλεσαν σοβαρή ζημιά στη σπονδυλική στήλη.  Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη πλήρη λειτουργία και των δυο ποδιών του!

Δε το έβαλε κάτω όμως και ξεκίνησε να γεμίζει τη καθημερινότητα του, ξεκινώντας γυμναστήριο και άλλες αθλητικές δραστηριότητες. Μπορεί στην αρχή να έλεγε συνέχεια: δε μπορώ να κάνω αυτό και εκείνο πλέον, όμως ως πάντα υπερδραστήριος από παιδί, πήρε και πάλι τον έλεγχο της ζωής του.

Οι φίλοι και η οικογένεια του, βρεθήκαν στο πλευρό του από την αρχή και αυτό του έδωσε μεγαλύτερη εσωτερική δύναμη να προχωρήσει μπροστά και να μη τα παρατήσει. Η ιστορία του Σάμ Τέιτ(SamTait) μας μαθαίνει όταν έχουμε ένα τόσο σοβαρό ατύχημα και μια τόσο μεγάλη στροφή στον τρόπο ζωής αντί να σκεφτόμαστε τη κλασσική ατάκα: ¨γιατί σε μένα, να λεμέ Δοκίμασε με¨!
Πηγή SamTait youtube

Εάν έχετε το απλό facebook. Στηρίξτε την προσπάθειά μας με ένα LIKE.... 
Στηρίξτε την κίνηση αυτή με ένα Like..

Θες να συμμετέχεις ζωντανά αντί να διαβάζεις τα άρθρα απλά έλα και εσύ στο Facebook των ΑμεΑ

Θέματα για Αμεα και Εθελοντές ΑμεΑ Εδώ μπορείτε να βρείτε τις απαντήσεις σε ερωτήσεις σχετικά με την ΑΝΑΠΗΡΙΑ , Σπάνιες και αλλες Ασθένειες/Παθήσεις που μπορεί να προκαλέσουν Αναπηρία . Επιλέξτε την ερώτηση που σας απασχολεί και ενημερωθείτε ή μπορείτε να συνδεθείτε και να θέσετε ένα νέο ερώτημα. Για να συνδεθείτε πατήστε επάνω στην φωτο και κάνετε εγγραφή

 
Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση
Ένα στα πέντε
Εθνικός Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας
Εθνικό Σχέδιο Δράσης για τον Καρκίνο 2011 - 2015
ΨΥΧΑΡΓΩΣ
Υγειονομικός Χάρτης
Το facebook των ΑμεΑ
Εκστρατεία ΕΟΦ
ΑλκυόνηΜία νέα πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης (social network) και μάλιστα ελληνική που μας έδειξε πως ο διαδικτυακός κόσμος αλλάζει προς το καλύτερο και για τα άτομα με αναπηρία. Τυφλοί που μπορούν να "διαβάσουν" και να έχουν το προφίλ τους, άτομα που δεν έχουν χέρια, τώρα δουλεύουν το προφίλ τους με το κεφάλι, κάνοντας την εμπειρία κοινωνικής δικτύωσης πιο αληθινή. Μεγάλη προσοχή στη λέξη «αληθινή», αφού αυτή είναι το κλειδί που έχει κάνει ήδη το disabledbook τόσο δημοφιλές σε χιλιάδες χρήστες με αναπηρία στην Ελλάδα.
Copyright © 2015 Trol disabled - Το Κουτί Της Πανδώρας Για Τα ΑμεΑ Powered and Hosted by Clickweb4u Trol disabled - Το Κουτί Της Πανδώρας Για Τα ΑμεΑ © 2015 - Clickweb4u Templates Designed by Clickweb4u.com