Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2016

ΦΩΤΟ-Μοντέλο με σύνδρομο Down έχει προκαλέσει το θαυμασμό με τις εμφανίσεις της


Μαθήματα αυτοπεποίθησης παραδίδει η Madeline Stuart, το 18χρονο κορίτσι με σύνδρομο Down που ασχολείται με το μόντελινγκ κι έχει προκαλέσει το θαυμασμό με τις εμφανίσεις της στην πασαρέλα και με τις φωτογραφίσεις της. Η Madeline φοράει νυφικό και ποζάρει με άνεση μπροστά στο φωτογραφικό φακό. 
Το μοντέλο από την Αυστραλία έχει βάλει σκοπό ζωής να αλλάξει τον τρόπο που βλέπουν οι άνθρωποι τη μόδα και τους ανθρώπους του χώρου.Έχει προκαλέσει θύελλα στα social media, με χιλιάδες θαυμαστές σε όλο τον κόσμο επαινώντας την για το ζήλο της να γίνει μοντέλο και να εμπνεύσει και άλλους εφήβους, να αμφισβητήσουν τα στερεότυπα και τις αντιλήψεις της ομορφιάς. Μάλιστα έχει περπατήσει και στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης αποδεικνύοντας ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο.

mnyfi2

mnyfi3

mnyfi4
mnyfi5


Εάν έχετε το απλό facebook. Στηρίξτε την προσπάθειά μας με ένα LIKE.... 
Στηρίξτε την κίνηση αυτή με ένα Like..

Θες να συμμετέχεις ζωντανά αντί να διαβάζεις τα άρθρα απλά έλα και εσύ στο Facebook των ΑμεΑ

Θέματα για Αμεα και Εθελοντές ΑμεΑ Εδώ μπορείτε να βρείτε τις απαντήσεις σε ερωτήσεις σχετικά με την ΑΝΑΠΗΡΙΑ , Σπάνιες και αλλες Ασθένειες/Παθήσεις που μπορεί να προκαλέσουν Αναπηρία . Επιλέξτε την ερώτηση που σας απασχολεί και ενημερωθείτε ή μπορείτε να συνδεθείτε και να θέσετε ένα νέο ερώτημα. Για να συνδεθείτε πατήστε επάνω στην φωτο και κάνετε εγγραφή

 
Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση
Ένα στα πέντε
Εθνικός Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας
Εθνικό Σχέδιο Δράσης για τον Καρκίνο 2011 - 2015
ΨΥΧΑΡΓΩΣ
Υγειονομικός Χάρτης
Το facebook των ΑμεΑ
Εκστρατεία ΕΟΦ
ΑλκυόνηΜία νέα πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης (social network) και μάλιστα ελληνική που μας έδειξε πως ο διαδικτυακός κόσμος αλλάζει προς το καλύτερο και για τα άτομα με αναπηρία. Τυφλοί που μπορούν να "διαβάσουν" και να έχουν το προφίλ τους, άτομα που δεν έχουν χέρια, τώρα δουλεύουν το προφίλ τους με το κεφάλι, κάνοντας την εμπειρία κοινωνικής δικτύωσης πιο αληθινή. Μεγάλη προσοχή στη λέξη «αληθινή», αφού αυτή είναι το κλειδί που έχει κάνει ήδη το disabledbook τόσο δημοφιλές σε χιλιάδες χρήστες με αναπηρία στην Ελλάδα.
Copyright © 2015 Trol disabled - Το Κουτί Της Πανδώρας Για Τα ΑμεΑ Powered and Hosted by Clickweb4u Trol disabled - Το Κουτί Της Πανδώρας Για Τα ΑμεΑ © 2015 - Clickweb4u Templates Designed by Clickweb4u.com