Δευτέρα, 18 Απριλίου 2016

ΟΧΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΜΕ ΨΕΜΑΤΑ-Μια κάρτα για νέους και ΑμεΑ με προνόμια και εκπτώσεις


Είσαι νέος, από 13 έως 30 ετών και έχεις αναπηρία άνω του 67%;
Μπορείς μόνο με 2€, να αποκτήσεις την Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων και να κερδίσεις προνόμια και εκπτώσεις στην Ελλάδα αλλά και σε 35 χώρες της Ευρώπης.
Με την  Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων, μπορείς να απολαμβάνεις εκπτώσεις και προνόμια σε καταστήματα, υπηρεσίες και προϊόντα σε τομείς όπως οι μεταφορές, η εκπαίδευση, η υγεία, ο τουρισμός, ο αθλητισμός, η διασκέδαση, ο πολιτισμός και οι τηλεπικοινωνίες.
Για να δεις πώς μπορείς να αποκτήσεις την κάρτα, μπες εδώ.
Αν χρειάζεσαι περισσότερες πληροφορίες, επικοινώνησε: 213-1314411-14 ή στο europeanyouthcard@inedivim.gr


Εάν έχετε το απλό facebook. Στηρίξτε την προσπάθειά μας με ένα LIKE.... 
Στηρίξτε την κίνηση αυτή με ένα Like..

Θες να συμμετέχεις ζωντανά αντί να διαβάζεις τα άρθρα απλά έλα και εσύ στο Facebook των ΑμεΑ

Θέματα για Αμεα και Εθελοντές ΑμεΑ Εδώ μπορείτε να βρείτε τις απαντήσεις σε ερωτήσεις σχετικά με την ΑΝΑΠΗΡΙΑ , Σπάνιες και αλλες Ασθένειες/Παθήσεις που μπορεί να προκαλέσουν Αναπηρία . Επιλέξτε την ερώτηση που σας απασχολεί και ενημερωθείτε ή μπορείτε να συνδεθείτε και να θέσετε ένα νέο ερώτημα. Για να συνδεθείτε πατήστε επάνω στην φωτο και κάνετε εγγραφή

 
Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση
Ένα στα πέντε
Εθνικός Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας
Εθνικό Σχέδιο Δράσης για τον Καρκίνο 2011 - 2015
ΨΥΧΑΡΓΩΣ
Υγειονομικός Χάρτης
Το facebook των ΑμεΑ
Εκστρατεία ΕΟΦ
ΑλκυόνηΜία νέα πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης (social network) και μάλιστα ελληνική που μας έδειξε πως ο διαδικτυακός κόσμος αλλάζει προς το καλύτερο και για τα άτομα με αναπηρία. Τυφλοί που μπορούν να "διαβάσουν" και να έχουν το προφίλ τους, άτομα που δεν έχουν χέρια, τώρα δουλεύουν το προφίλ τους με το κεφάλι, κάνοντας την εμπειρία κοινωνικής δικτύωσης πιο αληθινή. Μεγάλη προσοχή στη λέξη «αληθινή», αφού αυτή είναι το κλειδί που έχει κάνει ήδη το disabledbook τόσο δημοφιλές σε χιλιάδες χρήστες με αναπηρία στην Ελλάδα.
Copyright © 2015 Trol disabled - Το Κουτί Της Πανδώρας Για Τα ΑμεΑ Powered and Hosted by Clickweb4u Trol disabled - Το Κουτί Της Πανδώρας Για Τα ΑμεΑ © 2015 - Clickweb4u Templates Designed by Clickweb4u.com