Σάββατο, 30 Απριλίου 2016

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΕΓΙΝΕ-Μαθητές δημοτικού δεν παράγουν καθόλου σκουπίδια με έναν απλό τρόπο!
Σύμφωνα με πληροφορίες στο Trol disabled το κουτί της Πανδώρας για τα ΑμεΑ, με αφορμή σχετικού κεφαλαίου της Μελέτης το οποίο και δίδαξε στη Β3 τάξη του 20υ Δημοτικού Αγίου Δημητρίου η εκπαιδευτικός Μαρία Νικολιά, οι μαθητές έκαναν αίτηση στη δήμαρχο για προμήθεια κάδου κομποστοποίησης. Το αίτημά τους ικανοποιήθηκε άμεσα.


Προγραμματίστηκε σχετικό σεμινάριο  από την υπεύθυνη του δήμου για την προστασία περιβάλλοντος, το οποίο και υλοποιήθηκε από τους μαθητές του ολοήμερου σχολείου.


Στο σεμινάριο συμμετείχε και ο εκπαιδευτικός Τζανάκης Δημήτριος. Καθημερινά οι μαθητές του ολοήμερου μετά το γεύμα τους τεμαχίζουν τα πολύτιμα σκουπιδάκια τους για τον κάδο κομποστοποίησης. Το πρόγραμμα συνεχίζεται.

Εάν έχετε το απλό facebook. Στηρίξτε την προσπάθειά μας με ένα LIKE.... 
Στηρίξτε την κίνηση αυτή με ένα Like..

Θες να συμμετέχεις ζωντανά αντί να διαβάζεις τα άρθρα απλά έλα και εσύ στο Facebook των ΑμεΑ

Θέματα για Αμεα και Εθελοντές ΑμεΑ Εδώ μπορείτε να βρείτε τις απαντήσεις σε ερωτήσεις σχετικά με την ΑΝΑΠΗΡΙΑ , Σπάνιες και αλλες Ασθένειες/Παθήσεις που μπορεί να προκαλέσουν Αναπηρία . Επιλέξτε την ερώτηση που σας απασχολεί και ενημερωθείτε ή μπορείτε να συνδεθείτε και να θέσετε ένα νέο ερώτημα. Για να συνδεθείτε πατήστε επάνω στην φωτο και κάνετε εγγραφή

 
Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση
Ένα στα πέντε
Εθνικός Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας
Εθνικό Σχέδιο Δράσης για τον Καρκίνο 2011 - 2015
ΨΥΧΑΡΓΩΣ
Υγειονομικός Χάρτης
Το facebook των ΑμεΑ
Εκστρατεία ΕΟΦ
ΑλκυόνηΜία νέα πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης (social network) και μάλιστα ελληνική που μας έδειξε πως ο διαδικτυακός κόσμος αλλάζει προς το καλύτερο και για τα άτομα με αναπηρία. Τυφλοί που μπορούν να "διαβάσουν" και να έχουν το προφίλ τους, άτομα που δεν έχουν χέρια, τώρα δουλεύουν το προφίλ τους με το κεφάλι, κάνοντας την εμπειρία κοινωνικής δικτύωσης πιο αληθινή. Μεγάλη προσοχή στη λέξη «αληθινή», αφού αυτή είναι το κλειδί που έχει κάνει ήδη το disabledbook τόσο δημοφιλές σε χιλιάδες χρήστες με αναπηρία στην Ελλάδα.
Copyright © 2015 Trol disabled - Το Κουτί Της Πανδώρας Για Τα ΑμεΑ Powered and Hosted by Clickweb4u Trol disabled - Το Κουτί Της Πανδώρας Για Τα ΑμεΑ © 2015 - Clickweb4u Templates Designed by Clickweb4u.com