Τρίτη, 19 Απριλίου 2016

Η δύναμη της θέλησης για ζωή το αντίδοτο στην αναπηρία

Η Adrianne Haslet επέστρεψε νικηφόρα στον «τόπο του εγκλήματος», στον Μαραθώνιο της Βοστώνης όπου στο χτύπημα του 2013 έχασε το αριστερό της πόδι.
Χορεύτρια στο επάγγελμα η Haslet, δεν το έβαλε κάτω και φέτος ολοκλήρωσε τον Μαραθώνιο τρέχοντας με προσθετικό πόδι.
«Νιώθω εκπληκτικά», δήλωσε όταν πέρασε τη γραμμή του τερματισμού. «Είναι μια συναισθηματικά φορτισμένη στιγμή γιατί σκέφτομαι όλους τους συμβολισμούς που έχει αυτή η γραμμή».
3hzvpsj0
Με ανάρτησή του στο Twitter ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα ευχαρίστησε τη νεαρή γυναίκα για το επίτευγμά της γράφοντας:  «Ο τρόμος και οι βόμβες δεν μπορούν να μας νικήσουν. Εμείς συνεχίζουμε. Εμείς τερματίζουμε!».

Θες να συμμετέχεις ζωντανά αντί να διαβάζεις τα άρθρα απλά έλα και εσύ στο Facebook των ΑμεΑ

Θέματα για Αμεα και Εθελοντές ΑμεΑ Εδώ μπορείτε να βρείτε τις απαντήσεις σε ερωτήσεις σχετικά με την ΑΝΑΠΗΡΙΑ , Σπάνιες και αλλες Ασθένειες/Παθήσεις που μπορεί να προκαλέσουν Αναπηρία . Επιλέξτε την ερώτηση που σας απασχολεί και ενημερωθείτε ή μπορείτε να συνδεθείτε και να θέσετε ένα νέο ερώτημα. Για να συνδεθείτε πατήστε επάνω στην φωτο και κάνετε εγγραφή

 
Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση
Ένα στα πέντε
Εθνικός Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας
Εθνικό Σχέδιο Δράσης για τον Καρκίνο 2011 - 2015
ΨΥΧΑΡΓΩΣ
Υγειονομικός Χάρτης
Το facebook των ΑμεΑ
Εκστρατεία ΕΟΦ
ΑλκυόνηΜία νέα πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης (social network) και μάλιστα ελληνική που μας έδειξε πως ο διαδικτυακός κόσμος αλλάζει προς το καλύτερο και για τα άτομα με αναπηρία. Τυφλοί που μπορούν να "διαβάσουν" και να έχουν το προφίλ τους, άτομα που δεν έχουν χέρια, τώρα δουλεύουν το προφίλ τους με το κεφάλι, κάνοντας την εμπειρία κοινωνικής δικτύωσης πιο αληθινή. Μεγάλη προσοχή στη λέξη «αληθινή», αφού αυτή είναι το κλειδί που έχει κάνει ήδη το disabledbook τόσο δημοφιλές σε χιλιάδες χρήστες με αναπηρία στην Ελλάδα.
Copyright © 2015 Trol disabled - Το Κουτί Της Πανδώρας Για Τα ΑμεΑ Powered and Hosted by Clickweb4u Trol disabled - Το Κουτί Της Πανδώρας Για Τα ΑμεΑ © 2015 - Clickweb4u Templates Designed by Clickweb4u.com