Δευτέρα, 18 Απριλίου 2016

ΔΩΡΕΑΝ εφαρμογή τώρα ο γιατρός είναι ένα κλικ μακριά


Αν χρειάζεστε άμεσα ιατρική βοήθεια και δεν μπορείτε να πάτε σε νοσοκομείο ή σε κάποιο ιατρείο, τότε η εφαρμογήBlueline, που ξεκινά πιλοτικά τη λειτουργία της, στις 31 Μαρτίου, ίσως να είναι η λύση.
Ο κάθε χρήστης, αφού "κατεβάσει" δωρεάν την εφαρμογή στο "έξυπνο" κινητό του, θα μπορεί να δει ποιοι γιατροί είναι διαθέσιμοι σε κοντινή χιλιομετρική απόσταση, τη στιγμή που τους χρειάζεται.
Εκτός από γενικούς γιατρούς, θα υπάρχουν παθολόγοι, καρδιολόγοι, παιδίατροι, γενικοί χειρουργοί αλλά και νοσηλευτές, ενώ αργότερα θα προστεθούν και άλλες ειδικότητες.
Εντός δύο ωρών από τη στιγμή της επιλογής, ο γιατρός θα βρίσκεται στο χώρο που επιθυμεί ο ασθενής για να γίνει η εξέταση.
Οι χρήστες της εφαρμογής θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να διαβάζουν το βιογραφικό του κάθε ιατρού, ενώ θα έχουν πρόσβαση και σε σχόλια και αξιολογήσεις άλλων ασθενών.
Παράλληλα, η εφαρμογή θα επιτρέπει στον χρήστη να χρησιμοποιεί το λογαριασμό του και για ένα τρίτο μέλος της οικογένειάς του.
Οι γιατροί που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, ορίζουν οι ίδιοι την αμοιβή τους. Υπάρχει πάντως, ένα κατώτατο ποσό των 40€, ανά επίσκεψη.

Απόσπασμα άρθρου της Ιωάννας Φωτιάδη στην "Καθημερινή"

Εάν έχετε το απλό facebook. Στηρίξτε την προσπάθειά μας με ένα LIKE.... 
Στηρίξτε την κίνηση αυτή με ένα Like..

Θες να συμμετέχεις ζωντανά αντί να διαβάζεις τα άρθρα απλά έλα και εσύ στο Facebook των ΑμεΑ

Θέματα για Αμεα και Εθελοντές ΑμεΑ Εδώ μπορείτε να βρείτε τις απαντήσεις σε ερωτήσεις σχετικά με την ΑΝΑΠΗΡΙΑ , Σπάνιες και αλλες Ασθένειες/Παθήσεις που μπορεί να προκαλέσουν Αναπηρία . Επιλέξτε την ερώτηση που σας απασχολεί και ενημερωθείτε ή μπορείτε να συνδεθείτε και να θέσετε ένα νέο ερώτημα. Για να συνδεθείτε πατήστε επάνω στην φωτο και κάνετε εγγραφή

 
Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση
Ένα στα πέντε
Εθνικός Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας
Εθνικό Σχέδιο Δράσης για τον Καρκίνο 2011 - 2015
ΨΥΧΑΡΓΩΣ
Υγειονομικός Χάρτης
Το facebook των ΑμεΑ
Εκστρατεία ΕΟΦ
ΑλκυόνηΜία νέα πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης (social network) και μάλιστα ελληνική που μας έδειξε πως ο διαδικτυακός κόσμος αλλάζει προς το καλύτερο και για τα άτομα με αναπηρία. Τυφλοί που μπορούν να "διαβάσουν" και να έχουν το προφίλ τους, άτομα που δεν έχουν χέρια, τώρα δουλεύουν το προφίλ τους με το κεφάλι, κάνοντας την εμπειρία κοινωνικής δικτύωσης πιο αληθινή. Μεγάλη προσοχή στη λέξη «αληθινή», αφού αυτή είναι το κλειδί που έχει κάνει ήδη το disabledbook τόσο δημοφιλές σε χιλιάδες χρήστες με αναπηρία στην Ελλάδα.
Copyright © 2015 Trol disabled - Το Κουτί Της Πανδώρας Για Τα ΑμεΑ Powered and Hosted by Clickweb4u Trol disabled - Το Κουτί Της Πανδώρας Για Τα ΑμεΑ © 2015 - Clickweb4u Templates Designed by Clickweb4u.com