Κυριακή, 10 Απριλίου 2016

Kenguru: Tο πρώτο ηλεκτρικό αυτοκίνητο για οδηγούς σε αναπηρικό καρότσι.


H Stacy Zoern που θα δούμε στο βίντεο είναι μια γυναίκα με κινητικά προβλήματα πιο συγκεκριμένα με μυϊκή ατροφία. Όλη της την ζωή βρίσκεται πάνω σε ένα αναπηρικό καροτσάκι και όλες τις οι κινήσεις είναι περιορισμένες. Κάθε φορά που πρέπει να πάει κάπου με αυτοκίνητο πρέπει να εξαρτηθεί από κάποιον φίλο ή άνθρωπο που θα την βοηθήσει. Πρόσφατα όμως έμαθε για μια εταιρία που ονομάζεται Kenguru και κατασκευάζει αυτοκίνητα σχεδιασμένα για οδηγούς με κινητικά προβλήματα. Ήταν τρομερά ενθουσιασμένη όταν έμαθε ότι μπορεί να έχει το δικό της αυτοκίνητο χωρίς να χρειάζεται την βοήθεια των άλλων και να μπορεί να πηγαίνει όπου θέλει όποτε θέλει!


Όμως αυτός ο ενθουσιασμός δεν κράτησε πολύ γιατί η εταιρία ήταν έτοιμη να κλείσει λόγω έλλειψης χρημάτων.H γυναίκα αυτή όμως δεν το έβαλε κάτω, έψαξε και βρήκε επενδυτές και έφτιαξε την δική της εταιρίας όπου έπειτα συγχωνεύτηκε με την Kenguru και έτσι τα αυτοκίνητα αυτά παρέμειναν στην παραγωγή και η εταιρία δεν έκλεισε! To βίντεο που ακολουθεί είναι η ιστορία αυτής της γυναίκας που μας διδάσκει ένα δυνατό μάθημα ότι ποτέ δε πρέπει να τα παρατάμε και να βάζουμε τα δυνατά μας σε ότι κι αν μας φέρει η ζωή.

Πηγή: tilestwra.comΕάν έχετε το απλό facebook. Στηρίξτε την προσπάθειά μας με ένα LIKE.... 
Στηρίξτε την κίνηση αυτή με ένα Like..

Θες να συμμετέχεις ζωντανά αντί να διαβάζεις τα άρθρα απλά έλα και εσύ στο Facebook των ΑμεΑ

Θέματα για Αμεα και Εθελοντές ΑμεΑ Εδώ μπορείτε να βρείτε τις απαντήσεις σε ερωτήσεις σχετικά με την ΑΝΑΠΗΡΙΑ , Σπάνιες και αλλες Ασθένειες/Παθήσεις που μπορεί να προκαλέσουν Αναπηρία . Επιλέξτε την ερώτηση που σας απασχολεί και ενημερωθείτε ή μπορείτε να συνδεθείτε και να θέσετε ένα νέο ερώτημα. Για να συνδεθείτε πατήστε επάνω στην φωτο και κάνετε εγγραφή

 
Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση
Ένα στα πέντε
Εθνικός Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας
Εθνικό Σχέδιο Δράσης για τον Καρκίνο 2011 - 2015
ΨΥΧΑΡΓΩΣ
Υγειονομικός Χάρτης
Το facebook των ΑμεΑ
Εκστρατεία ΕΟΦ
ΑλκυόνηΜία νέα πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης (social network) και μάλιστα ελληνική που μας έδειξε πως ο διαδικτυακός κόσμος αλλάζει προς το καλύτερο και για τα άτομα με αναπηρία. Τυφλοί που μπορούν να "διαβάσουν" και να έχουν το προφίλ τους, άτομα που δεν έχουν χέρια, τώρα δουλεύουν το προφίλ τους με το κεφάλι, κάνοντας την εμπειρία κοινωνικής δικτύωσης πιο αληθινή. Μεγάλη προσοχή στη λέξη «αληθινή», αφού αυτή είναι το κλειδί που έχει κάνει ήδη το disabledbook τόσο δημοφιλές σε χιλιάδες χρήστες με αναπηρία στην Ελλάδα.
Copyright © 2015 Trol disabled - Το Κουτί Της Πανδώρας Για Τα ΑμεΑ Powered and Hosted by Clickweb4u Trol disabled - Το Κουτί Της Πανδώρας Για Τα ΑμεΑ © 2015 - Clickweb4u Templates Designed by Clickweb4u.com