Δευτέρα, 9 Μαΐου 2016

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ: Προπονητής στη Ρόδο κάνει αλλαγή νεαρό αθλητή με πατερίτσες

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ: Προπονητής στη Ρόδο κάνει αλλαγή νεαρό αθλητή με πατερίτσες (video)


Απίστευτο και όμως αληθινό, από εκείνα που μόνο το ποδόσφαιρο μπορεί να προσφέρει. Προπονητής ακαδημιών στη Ρόδο έβαλε στο ματς τον τραυματία αρχηγό που έπαιξε με πατερίτσες!
 Είναι από τις στιγμές που μπορούμε να νιώθουμε περήφανοι γιατί αυτό που αγαπάμε – το καλύτερο δευτερεύον πράγμα στη ζωή – γιατί μας αποδεικνύει ότι καλά κάνουμε και ασχολούμαστε μαζί του. 

Σε διεθνές τουρνουά ακαδημιών στη Ρόδο, ο προπονητής των ακαδημιών των Ιπποτών, Πέτρος Ζουρούδης, έκανε κάτι μοναδικό που αποθεώνει το «fair play». 

Στο παιχνίδι Ιππότες – ΑΕΡΑ, ο τεχνικός των πρώτων έκανε αλλαγή και πέρασε στο ματς τον 14χρονο αρχηγό, Μίλτο Σωτηρίου, ο οποίος πριν από μερικούς μήνες είχε τραυματιστεί σε τροχαίο ατύχημα. 

Ο νεαρός αθλητής μπήκε στο γήπεδο στο τελευταίο λεπτό του ματς με πατερίτσες και όπως ήταν λογικό έζησε την αποθέωση από όσους βρίσκονταν στο γήπεδο της Παστίδας. 

Θες να συμμετέχεις ζωντανά αντί να διαβάζεις τα άρθρα απλά έλα και εσύ στο Facebook των ΑμεΑ

Θέματα για Αμεα και Εθελοντές ΑμεΑ Εδώ μπορείτε να βρείτε τις απαντήσεις σε ερωτήσεις σχετικά με την ΑΝΑΠΗΡΙΑ , Σπάνιες και αλλες Ασθένειες/Παθήσεις που μπορεί να προκαλέσουν Αναπηρία . Επιλέξτε την ερώτηση που σας απασχολεί και ενημερωθείτε ή μπορείτε να συνδεθείτε και να θέσετε ένα νέο ερώτημα. Για να συνδεθείτε πατήστε επάνω στην φωτο και κάνετε εγγραφή

 
Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση
Ένα στα πέντε
Εθνικός Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας
Εθνικό Σχέδιο Δράσης για τον Καρκίνο 2011 - 2015
ΨΥΧΑΡΓΩΣ
Υγειονομικός Χάρτης
Το facebook των ΑμεΑ
Εκστρατεία ΕΟΦ
ΑλκυόνηΜία νέα πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης (social network) και μάλιστα ελληνική που μας έδειξε πως ο διαδικτυακός κόσμος αλλάζει προς το καλύτερο και για τα άτομα με αναπηρία. Τυφλοί που μπορούν να "διαβάσουν" και να έχουν το προφίλ τους, άτομα που δεν έχουν χέρια, τώρα δουλεύουν το προφίλ τους με το κεφάλι, κάνοντας την εμπειρία κοινωνικής δικτύωσης πιο αληθινή. Μεγάλη προσοχή στη λέξη «αληθινή», αφού αυτή είναι το κλειδί που έχει κάνει ήδη το disabledbook τόσο δημοφιλές σε χιλιάδες χρήστες με αναπηρία στην Ελλάδα.
Copyright © 2015 Trol disabled - Το Κουτί Της Πανδώρας Για Τα ΑμεΑ Powered and Hosted by Clickweb4u Trol disabled - Το Κουτί Της Πανδώρας Για Τα ΑμεΑ © 2015 - Clickweb4u Templates Designed by Clickweb4u.com