Τρίτη, 7 Ιουνίου 2016

Η φωτογραφία που έριξε το διαδίκτυο: Αγόρι 10 ετών με ένα πόδι χαρίζει τη μία πατερίτσα στον φίλο του για να δουν ποδόσφαιρο!!!

7

Ολόκληρη η ποδοσφαιρική Αργεντινή τις τελευταίες ώρες κινείται γύρω από τους ρυθμούς ενός 10χρονου αγοριού και της αγάπης του για το ποδόσφαιρο.
Ο Σαντιάγο Φρέτες συγκίνησε τους πάντες όταν στο διαδίκτυο κυκλοφόρησε μια φωτογραφία του όπου προσπαθούσε να παρακολουθήσει το τελευταίο παιχνίδι του Ντιέγκο Μιλίτο με τη Ρασίνγκ Κλουμπ.
Ο Σαντιάγο Φρέτες, γεννήθηκε με ένα πόδι και έμαθε στη ζωή του να ξεπερνά τις δυσκολίες που του έκρυβε η μοίρα. Συνήθισε, την ώρα που όλα τα μικρά παιδιά έκαναν τα πρώτα βήματά τους, να περπατά έχοντας μόνιμα μαζί του, ένα ζευγάρι πατερίτσες.
Αυτό όμως δεν τον εμπόδισε να αναπτύξει μια απέραντη αγάπη για τον αθλητισμό. Παίζει και παρακολουθεί. Ποδόσφαιρο. Αυτό είναι το αγαπημένο του άθλημα και αυτό τον έφερε στην επιφάνεια της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες.
Ο 10χρονος ήθελε να παρακολουθήσει το τελευταίο παιχνίδι στην καριέρα του Ντιέγκο Μιλίτο με τη φανέλα της Ρασίνγκ Κλουμπ. Μαζί με ένα φίλο του, βρέθηκε στο γήπεδο, και η μητέρα του τους απαθανάτισε σε μια σπάνια στιγμή. Προσπαθώντας να ξεπεράσουν το εμπόδιο ενός τοίχου ύψους 170 εκατοστών ώστε να βλέπουν από κοντά, ο Φρέτες έδωσε τη μία πατερίτσα στον φίλο του προκειμένου και αυτός να πατήσει πάνω σε αυτήν ώστε να δει το παιχνίδι.
Η συγκεκριμένω φωτοτογραφία έγινε Viral και όταν οι δημοσιογράφοι βρήκαν τον πιτσιρικά, τότε αυτός έδειξε το μεγαλείο της ψυχής του. «Εγώ βλέπω τα ματς πάντοτε ανεβασμένος στην πατερίτσα, αλλά ο φίλος μου συνεχώς πηδούσε για να μπορέσει να δει το ματς και έτσι του δάνεισα τη μία», είπε στους δημοσιογράφους και τις τελευταίες ώρες η Αργεντινή «δακρύζει» από την αγνή αγάπη ενός νεαρού αγοριού για το ποδόσφαιρο, τον αθλητισμό, τη ζωή.

Θες να συμμετέχεις ζωντανά αντί να διαβάζεις τα άρθρα απλά έλα και εσύ στο Facebook των ΑμεΑ

Θέματα για Αμεα και Εθελοντές ΑμεΑ Εδώ μπορείτε να βρείτε τις απαντήσεις σε ερωτήσεις σχετικά με την ΑΝΑΠΗΡΙΑ , Σπάνιες και αλλες Ασθένειες/Παθήσεις που μπορεί να προκαλέσουν Αναπηρία . Επιλέξτε την ερώτηση που σας απασχολεί και ενημερωθείτε ή μπορείτε να συνδεθείτε και να θέσετε ένα νέο ερώτημα. Για να συνδεθείτε πατήστε επάνω στην φωτο και κάνετε εγγραφή

 
Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση
Ένα στα πέντε
Εθνικός Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας
Εθνικό Σχέδιο Δράσης για τον Καρκίνο 2011 - 2015
ΨΥΧΑΡΓΩΣ
Υγειονομικός Χάρτης
Το facebook των ΑμεΑ
Εκστρατεία ΕΟΦ
ΑλκυόνηΜία νέα πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης (social network) και μάλιστα ελληνική που μας έδειξε πως ο διαδικτυακός κόσμος αλλάζει προς το καλύτερο και για τα άτομα με αναπηρία. Τυφλοί που μπορούν να "διαβάσουν" και να έχουν το προφίλ τους, άτομα που δεν έχουν χέρια, τώρα δουλεύουν το προφίλ τους με το κεφάλι, κάνοντας την εμπειρία κοινωνικής δικτύωσης πιο αληθινή. Μεγάλη προσοχή στη λέξη «αληθινή», αφού αυτή είναι το κλειδί που έχει κάνει ήδη το disabledbook τόσο δημοφιλές σε χιλιάδες χρήστες με αναπηρία στην Ελλάδα.
Copyright © 2015 Trol disabled - Το Κουτί Της Πανδώρας Για Τα ΑμεΑ Powered and Hosted by Clickweb4u Trol disabled - Το Κουτί Της Πανδώρας Για Τα ΑμεΑ © 2015 - Clickweb4u Templates Designed by Clickweb4u.com