Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2016

ΜΑΝΑ για ΚΡΕΜΑΣΜΑ: Έβγαζε στο κλαρί τις ανήλικες κόρες της- Είχαν νοητική υστέρηση

mana_gia_kremasma

Ήθελε να βρίσκει χρήματα για να αγοράζει ναρκωτικά
Είναι κάποιοι άνθρωποι που απλά δεν πρέπει να γίνονται γονείς… Παρόλα αυτά όχι μόνο κάνουν παιδιά αλλά φροντίζουν να τα στιγματίσουν και να τους δημιουργήσουν ψυχολογικά προβλήματα για μια ζωή!
Η ιστορία που μας έβαλε σε σκέψεις και μας έκανε να νιώσουμε οργή προέρχεται από τη Μεγάλη Βρετανία και πρωταγωνιστεί η Τερέσα Βανόβερ, η οποία καταδικάστηκε σε 20 χρόνια φυλάκισης καθώς εξέδιδε τις δύο κόρες της με νοητική υστέρηση για να μπορεί να αγοράζει ναρκωτικά.
Η αδίστακτη γυναίκα ανάγκαζε την 15χρονη και την13χρονη κόρη της να κάνουν σεξ με άγνωστους για 5 και 20 δολάρια. Χρησιμοποιούσε τα χρήματα για να πληρώσει τους ιατρικούς λογαριασμούς του άντρα της και για να αγοράσει ναρκωτικά.
Όταν η 15χρονη κόρη της αντέδρασε και δεν πήγε σε «ραντεβού», εκείνη άρχισε να εκδίδει τη 13χρονη κόρη της. Η μεγάλη της κόρη τελικά κάλεσε τις αρχές όταν πέθανε ο πατέρας της και συνειδητοποίησε πως δεν χρειαζόταν να πληρώνουν άλλα ιατρικά έξοδα.
«Δεν χρειάζεται να το κάνουμε πια επειδή ο πατέρας μας είναι νεκρός», είπε στις Αρχές. Η μητέρα της ομολόγησε τα εγκλήματα της όταν συνελήφθη, λέγοντας στα παιδιά της «είναι δικό μου λάθος, πρέπει να πληρώσω τις συνέπειες».


Θες να συμμετέχεις ζωντανά αντί να διαβάζεις τα άρθρα απλά έλα και εσύ στο Facebook των ΑμεΑ

Θέματα για Αμεα και Εθελοντές ΑμεΑ Εδώ μπορείτε να βρείτε τις απαντήσεις σε ερωτήσεις σχετικά με την ΑΝΑΠΗΡΙΑ , Σπάνιες και αλλες Ασθένειες/Παθήσεις που μπορεί να προκαλέσουν Αναπηρία . Επιλέξτε την ερώτηση που σας απασχολεί και ενημερωθείτε ή μπορείτε να συνδεθείτε και να θέσετε ένα νέο ερώτημα. Για να συνδεθείτε πατήστε επάνω στην φωτο και κάνετε εγγραφή

 
Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση
Ένα στα πέντε
Εθνικός Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας
Εθνικό Σχέδιο Δράσης για τον Καρκίνο 2011 - 2015
ΨΥΧΑΡΓΩΣ
Υγειονομικός Χάρτης
Το facebook των ΑμεΑ
Εκστρατεία ΕΟΦ
ΑλκυόνηΜία νέα πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης (social network) και μάλιστα ελληνική που μας έδειξε πως ο διαδικτυακός κόσμος αλλάζει προς το καλύτερο και για τα άτομα με αναπηρία. Τυφλοί που μπορούν να "διαβάσουν" και να έχουν το προφίλ τους, άτομα που δεν έχουν χέρια, τώρα δουλεύουν το προφίλ τους με το κεφάλι, κάνοντας την εμπειρία κοινωνικής δικτύωσης πιο αληθινή. Μεγάλη προσοχή στη λέξη «αληθινή», αφού αυτή είναι το κλειδί που έχει κάνει ήδη το disabledbook τόσο δημοφιλές σε χιλιάδες χρήστες με αναπηρία στην Ελλάδα.
Copyright © 2015 Trol disabled - Το Κουτί Της Πανδώρας Για Τα ΑμεΑ Powered and Hosted by Clickweb4u Trol disabled - Το Κουτί Της Πανδώρας Για Τα ΑμεΑ © 2015 - Clickweb4u Templates Designed by Clickweb4u.com