Κυριακή, 12 Ιουνίου 2016

Καβάλα: Μεγαλείο ψυχής… από Άτομα με Αναπηρίαkavala-xoroi-AmeA
Το ταλέντο τους στο χορό ξεδίπλωσαν άτομα με αναπηρία κατά τη διάρκεια της 2ης συνάντησης «Παραστάσεις χορού. Live it up», που διοργάνωσαν ο δήμος Καβάλας, η «Δημωφελεια» και το Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας Α.Μ.-Θ., στο Δημοτικό Γυμναστήριο «Αλεξάνδρα Δήμογλου» της Καβάλας.
Δώδεκα ομάδες χορού από την Ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τη Θεσσαλία, τη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα παρουσίασαν στο κοινό το αποτέλεσμα μιας πολύμηνης προσπάθειας.
kavala-xoroi AmeA 2
kavala-xoroi AmeA 3
kavala-xoroi AmeA 4
Νέοι άνθρωποι αψήφησαν τα εμπόδια μιας κατάστασης για την οποία δεν ευθύνονται, που βλέπουν το μέλλον με μάτια καθαρά, που κάνουν την αδυναμία δύναμη, γοήτευσαν τους θεατές με παρουσιάσεις που ξεπέρασαν κάθε προσδοκία. Κι έδωσαν μαθήματα θέλησης, αποφασιστικότητας και συνεργασίας.
Παρούσα ήταν και η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Κοινωνικής Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου.

Θες να συμμετέχεις ζωντανά αντί να διαβάζεις τα άρθρα απλά έλα και εσύ στο Facebook των ΑμεΑ

Θέματα για Αμεα και Εθελοντές ΑμεΑ Εδώ μπορείτε να βρείτε τις απαντήσεις σε ερωτήσεις σχετικά με την ΑΝΑΠΗΡΙΑ , Σπάνιες και αλλες Ασθένειες/Παθήσεις που μπορεί να προκαλέσουν Αναπηρία . Επιλέξτε την ερώτηση που σας απασχολεί και ενημερωθείτε ή μπορείτε να συνδεθείτε και να θέσετε ένα νέο ερώτημα. Για να συνδεθείτε πατήστε επάνω στην φωτο και κάνετε εγγραφή

 
Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση
Ένα στα πέντε
Εθνικός Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας
Εθνικό Σχέδιο Δράσης για τον Καρκίνο 2011 - 2015
ΨΥΧΑΡΓΩΣ
Υγειονομικός Χάρτης
Το facebook των ΑμεΑ
Εκστρατεία ΕΟΦ
ΑλκυόνηΜία νέα πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης (social network) και μάλιστα ελληνική που μας έδειξε πως ο διαδικτυακός κόσμος αλλάζει προς το καλύτερο και για τα άτομα με αναπηρία. Τυφλοί που μπορούν να "διαβάσουν" και να έχουν το προφίλ τους, άτομα που δεν έχουν χέρια, τώρα δουλεύουν το προφίλ τους με το κεφάλι, κάνοντας την εμπειρία κοινωνικής δικτύωσης πιο αληθινή. Μεγάλη προσοχή στη λέξη «αληθινή», αφού αυτή είναι το κλειδί που έχει κάνει ήδη το disabledbook τόσο δημοφιλές σε χιλιάδες χρήστες με αναπηρία στην Ελλάδα.
Copyright © 2015 Trol disabled - Το Κουτί Της Πανδώρας Για Τα ΑμεΑ Powered and Hosted by Clickweb4u Trol disabled - Το Κουτί Της Πανδώρας Για Τα ΑμεΑ © 2015 - Clickweb4u Templates Designed by Clickweb4u.com