Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2016

Η φωτογραφία της ημέρας: Μπαμπάς και γιος παλεύουν μαζί ενάντια στον καρκίνο

Η φωτογραφία της ημέρας: Μπαμπάς και γιος παλεύουν μαζί ενάντια στον καρκίνο


Η φωτογραφία του Τζος Μάρσαλ πλάι στον γιο του Γκάμπριελ έχει γίνει viral και δικαιολογημένα.
Ο Τζος βρήκε έναν ιδιαίτερα πρωτότυπο τρόπο να δείξει την αμέριστη αγάπη και υποστήριξή του στον γιο του και η κίνησή του δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο.
AdTech Ad
Τον Μάρτιο του 2015, ο 8χρονος Γκάμπριελ διαγνώστηκε με μια σπάνια μορφή καρκίνου στο κεφάλι (αναπλαστικό αστροκύτωμα). Η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε για να αφαιρεθεί ο όγκος τον άφησε χωρίς μαλλιά και με μια ουλή στη δεξιά πλευρά του κεφαλιού του.
3584627500000578 3651435 image a 5 1466519790425
«Ο γιος μου ήταν πολύ ντροπαλός μετά την επέμβαση. Ένιωθε σαν τέρας» δήλωσε ο Τζος στο ABC News.
Τον Αύγουστο του 2015, ο Τζος αποφάσισε να ξυρίσει το κεφάλι του και να κάνει ένα τατουάζ που να μοιάζει με την ουλή του Γκάμπριελ, σε μια προσπάθεια να του τονώσει την αυτοπεποίθηση. «Εάν ο κόσμος θέλει να σε κοιτάζει επίμονα, τότε θα πρέπει να κοιτάζει και τους δυο μας» είπε ο Τζος στον γιο του όταν ανακοίνωσε την απόφασή του να κάνει το τατουάζ.
35845C5D00000578 3651435 image m 15 1466520564962
Ο Γκάμπριελ λατρεύει το τατουάζ του μπαμπά του και λέει σε όλους ότι είναι πλέον σαν δίδυμοι.
Η κίνηση του Τζος όχι μόνο έδωσε θάρρος στον Γκάμπριελ αλλά ήταν και ο λόγος που κέρδισε την πρώτη θέση στο διαγωνισμό «Καλύτερος καραφλός μπαμπάς» που διοργάνωσε ο φιλανθρωπικός οργανισμός για παιδιά με καρκίνο St. Baldrick's Foundation. Στον διαγωνισμό συμμετείχαν 55 μπαμπάδες οι οποίοι ξύρισαν το κεφάλι τους ως ένδειξη υποστήριξης για τα παιδιά τους που διαγνώστηκαν με καρκίνο. Η φωτογραφία του Τζος και του Γκάμπριελ συγκέντρωσε περισσότερες από 5.000 ψήφους και οι δυο τους αναδείχθηκαν νικητές.
dad son tattoo
Ο Γκάμπριελ είναι τώρα αρκετά καλά στην υγεία του. Αν και ένα μικρό μέρος του όγκου δεν έχει αφαιρεθεί, ο καρκίνος δεν έχει προχωρήσει.


Πηγή: http://www.onmed.gr/ygeia-eidhseis/item/344659-i-fotografia-tis-imeras-bampas-kai-gios-paleyoun-mazi-enantia-ston-karkino#ixzz4CIh0rSQi

Θες να συμμετέχεις ζωντανά αντί να διαβάζεις τα άρθρα απλά έλα και εσύ στο Facebook των ΑμεΑ

Θέματα για Αμεα και Εθελοντές ΑμεΑ Εδώ μπορείτε να βρείτε τις απαντήσεις σε ερωτήσεις σχετικά με την ΑΝΑΠΗΡΙΑ , Σπάνιες και αλλες Ασθένειες/Παθήσεις που μπορεί να προκαλέσουν Αναπηρία . Επιλέξτε την ερώτηση που σας απασχολεί και ενημερωθείτε ή μπορείτε να συνδεθείτε και να θέσετε ένα νέο ερώτημα. Για να συνδεθείτε πατήστε επάνω στην φωτο και κάνετε εγγραφή

 
Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση
Ένα στα πέντε
Εθνικός Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας
Εθνικό Σχέδιο Δράσης για τον Καρκίνο 2011 - 2015
ΨΥΧΑΡΓΩΣ
Υγειονομικός Χάρτης
Το facebook των ΑμεΑ
Εκστρατεία ΕΟΦ
ΑλκυόνηΜία νέα πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης (social network) και μάλιστα ελληνική που μας έδειξε πως ο διαδικτυακός κόσμος αλλάζει προς το καλύτερο και για τα άτομα με αναπηρία. Τυφλοί που μπορούν να "διαβάσουν" και να έχουν το προφίλ τους, άτομα που δεν έχουν χέρια, τώρα δουλεύουν το προφίλ τους με το κεφάλι, κάνοντας την εμπειρία κοινωνικής δικτύωσης πιο αληθινή. Μεγάλη προσοχή στη λέξη «αληθινή», αφού αυτή είναι το κλειδί που έχει κάνει ήδη το disabledbook τόσο δημοφιλές σε χιλιάδες χρήστες με αναπηρία στην Ελλάδα.
Copyright © 2015 Trol disabled - Το Κουτί Της Πανδώρας Για Τα ΑμεΑ Powered and Hosted by Clickweb4u Trol disabled - Το Κουτί Της Πανδώρας Για Τα ΑμεΑ © 2015 - Clickweb4u Templates Designed by Clickweb4u.com