Πέμπτη, 9 Ιουνίου 2016

Μητέρα Προσπαθεί να Ησυχάσει το Γιο της όταν Δείχνει έναν Άντρα με Αναπηρικό Καροτσάκι. Ο Γιος όμως Ξεκαθαρίζει τι Ακριβώς Κοιτάζει!!!

101

Πριν από μερικά χρόνια, μαζί με τον εξάχρονο γιο μου είχαμε πάει για ψώνια σε ένα τεράστιο παιχνιδάδικο. Μόλις βγήκαμε από ένα διάδρομο, όταν είδα έναν νεαρό με γένια σε αναπηρικό καροτσάκι.
Πιθανόν να είχε βρεθεί σε ένα τρομερό αυτοκινητιστικό τροχαίο γιατί και τα δυο του πόδια λείπανε και το πρόσωπό του είχε πολλές ουλές. Τότε ο εξάχρονος γιος μου είπε με δυνατή φωνή, «Κοίτα αυτόν τον άντρα, μαμά!»
Έκανα το φυσιολογικό που θα έκανε κάθε μητέρα και προσπάθησα να ησυχάσω το γιο μου, λέγοντάς του ότι δεν είναι ευγενικό να δείχνεις, αλλά ο γιος μου τραβήχτηκε δυνατά, άφησε το χέρι μου και έτρεξε προς τον άντρα με το αναπηρικό καροτσάκι. Στάθηκε μπροστά του και του είπε με δυνατή φωνή, «Φοβερό σκουλαρίκι, φίλε! Που το βρήκες αυτό;»
Ο νεαρός άντρας χαμογέλασε με ένα τρόπο που φώτισε όλο το πρόσωπό του. Εξεπλάγη τόσο πολύ με το κοπλιμέντο που έλαμπε από χαρά, και οι δυο τους έμειναν να μιλάνε για το σκουλαρίκι και άλλα «φοβερά πράγματα.» Μου έκανε απίστευτη εντύπωση. Αυτό που έβλεπα εγώ ως έναν άντρα με τρομερές ουλές σε αναπηρικό καροτσάκι, ο εξάχρονος γιος μου είδε έναν άντρα με ένα φοβερό σκουλαρίκι.


Θες να συμμετέχεις ζωντανά αντί να διαβάζεις τα άρθρα απλά έλα και εσύ στο Facebook των ΑμεΑ

Θέματα για Αμεα και Εθελοντές ΑμεΑ Εδώ μπορείτε να βρείτε τις απαντήσεις σε ερωτήσεις σχετικά με την ΑΝΑΠΗΡΙΑ , Σπάνιες και αλλες Ασθένειες/Παθήσεις που μπορεί να προκαλέσουν Αναπηρία . Επιλέξτε την ερώτηση που σας απασχολεί και ενημερωθείτε ή μπορείτε να συνδεθείτε και να θέσετε ένα νέο ερώτημα. Για να συνδεθείτε πατήστε επάνω στην φωτο και κάνετε εγγραφή

 
Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση
Ένα στα πέντε
Εθνικός Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας
Εθνικό Σχέδιο Δράσης για τον Καρκίνο 2011 - 2015
ΨΥΧΑΡΓΩΣ
Υγειονομικός Χάρτης
Το facebook των ΑμεΑ
Εκστρατεία ΕΟΦ
ΑλκυόνηΜία νέα πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης (social network) και μάλιστα ελληνική που μας έδειξε πως ο διαδικτυακός κόσμος αλλάζει προς το καλύτερο και για τα άτομα με αναπηρία. Τυφλοί που μπορούν να "διαβάσουν" και να έχουν το προφίλ τους, άτομα που δεν έχουν χέρια, τώρα δουλεύουν το προφίλ τους με το κεφάλι, κάνοντας την εμπειρία κοινωνικής δικτύωσης πιο αληθινή. Μεγάλη προσοχή στη λέξη «αληθινή», αφού αυτή είναι το κλειδί που έχει κάνει ήδη το disabledbook τόσο δημοφιλές σε χιλιάδες χρήστες με αναπηρία στην Ελλάδα.
Copyright © 2015 Trol disabled - Το Κουτί Της Πανδώρας Για Τα ΑμεΑ Powered and Hosted by Clickweb4u Trol disabled - Το Κουτί Της Πανδώρας Για Τα ΑμεΑ © 2015 - Clickweb4u Templates Designed by Clickweb4u.com