Κυριακή, 19 Ιουνίου 2016

Εθνικό Ίδρυμα Κωφών: κύκλοι μαθημάτων για την ελληνική νοηματική γλώσσα


Συνεχίζονται οι αιτήσεις μέχρι 30 Ιουνίου για την εκμάθηση της ελληνικής νοηματικής γλώσσας στο Εθνικό Ίδρυμα Κωφών στην Αθήνα αλλά και στα παραρτήματα του σε Θεσσαλονίκη και Πάτρα.

Τα μαθήματα είναι δωρεάν και θα ολοκληρωθούν σε τέσσερις κύκλους 120 ωρών συνολικά, με τον πρώτο να ξεκινάει τον Οκτώβριο και τον τελευταίο να ολοκληρώνεται τον Ιούνιο.

Συνολικά, η διάρκεια σπουδών είναι τετραετής, με δίωρα μαθήματα, δύο φορές την εβδομάδα.

Όσοι ενδιαφέρονται, μπορούν να υποβάλουν την αίτησή τους στη γραμματεία του Ιδρύματος, από Δευτέρα έως Παρασκευή, 08:00-13:30 (οδός Ζαχάρωφ 1, Αμπελόκηποι, 210-6434629).

Εναλλακτικά, στέλνοντας email σε ένα από τα παρακάτω:

eik.noimatiki@gmail.com, info@idrimakofon.gr, grammateia@idrimakofon.gr) ή μέσω fax: 210-6440803.

Αντίστοιχα, για τα μαθήματα στα παράρτηματα Θεσσαλονίκης και Πάτρας, επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 2310-342121 και 2610-461194 (ή στείλτε fax: 2310-346400 και 2610-461274).

Εάν έχετε το απλό facebook. Στηρίξτε την προσπάθειά μας με ένα LIKE.... 
Στηρίξτε την κίνηση αυτή με ένα Like..

Θες να συμμετέχεις ζωντανά αντί να διαβάζεις τα άρθρα απλά έλα και εσύ στο Facebook των ΑμεΑ

Θέματα για Αμεα και Εθελοντές ΑμεΑ Εδώ μπορείτε να βρείτε τις απαντήσεις σε ερωτήσεις σχετικά με την ΑΝΑΠΗΡΙΑ , Σπάνιες και αλλες Ασθένειες/Παθήσεις που μπορεί να προκαλέσουν Αναπηρία . Επιλέξτε την ερώτηση που σας απασχολεί και ενημερωθείτε ή μπορείτε να συνδεθείτε και να θέσετε ένα νέο ερώτημα. Για να συνδεθείτε πατήστε επάνω στην φωτο και κάνετε εγγραφή

 
Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση
Ένα στα πέντε
Εθνικός Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας
Εθνικό Σχέδιο Δράσης για τον Καρκίνο 2011 - 2015
ΨΥΧΑΡΓΩΣ
Υγειονομικός Χάρτης
Το facebook των ΑμεΑ
Εκστρατεία ΕΟΦ
ΑλκυόνηΜία νέα πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης (social network) και μάλιστα ελληνική που μας έδειξε πως ο διαδικτυακός κόσμος αλλάζει προς το καλύτερο και για τα άτομα με αναπηρία. Τυφλοί που μπορούν να "διαβάσουν" και να έχουν το προφίλ τους, άτομα που δεν έχουν χέρια, τώρα δουλεύουν το προφίλ τους με το κεφάλι, κάνοντας την εμπειρία κοινωνικής δικτύωσης πιο αληθινή. Μεγάλη προσοχή στη λέξη «αληθινή», αφού αυτή είναι το κλειδί που έχει κάνει ήδη το disabledbook τόσο δημοφιλές σε χιλιάδες χρήστες με αναπηρία στην Ελλάδα.
Copyright © 2015 Trol disabled - Το Κουτί Της Πανδώρας Για Τα ΑμεΑ Powered and Hosted by Clickweb4u Trol disabled - Το Κουτί Της Πανδώρας Για Τα ΑμεΑ © 2015 - Clickweb4u Templates Designed by Clickweb4u.com