Τρίτη, 21 Ιουνίου 2016

Η ευεργετική επιρροή Γιατρού-Κλόουν σε Παιδι με Σύνδρομο Down και Καρκίνο -ΒΙΝΤΕΟ


131093-

H ιστορία της Little Miss Millie..  ένα κοριτσάκι που γεννήθηκε πρόωρα και πάσχει και από σύνδρομο Down και από καρκίνο.
Η μητέρα της έχει δημιουργήσει στο Facebook μια σελίδα με την πρόοδό της και το τελευταίο της βίντεο δείχνει ένα μέλος της οργάνωσης Clown Doctors -υπάρχει και στην Ελλάδα η αντίστοιχη «Γιατροί Κλόουν»- να παίζει μουσική στο κοριτσάκι.
«Δεν μπορώ καν να εξηγήσω την ευγνωμοσύνη μου στις εκπληκτικές οργανώσεις όπως τους Γιατρούς Κλόουν. Κυριολεκτικά δεν θα μπορούσαμε να βγάλουμε τη θεραπεία χωρίς αυτούς» γράφει.

Θες να συμμετέχεις ζωντανά αντί να διαβάζεις τα άρθρα απλά έλα και εσύ στο Facebook των ΑμεΑ

Θέματα για Αμεα και Εθελοντές ΑμεΑ Εδώ μπορείτε να βρείτε τις απαντήσεις σε ερωτήσεις σχετικά με την ΑΝΑΠΗΡΙΑ , Σπάνιες και αλλες Ασθένειες/Παθήσεις που μπορεί να προκαλέσουν Αναπηρία . Επιλέξτε την ερώτηση που σας απασχολεί και ενημερωθείτε ή μπορείτε να συνδεθείτε και να θέσετε ένα νέο ερώτημα. Για να συνδεθείτε πατήστε επάνω στην φωτο και κάνετε εγγραφή

 
Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση
Ένα στα πέντε
Εθνικός Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας
Εθνικό Σχέδιο Δράσης για τον Καρκίνο 2011 - 2015
ΨΥΧΑΡΓΩΣ
Υγειονομικός Χάρτης
Το facebook των ΑμεΑ
Εκστρατεία ΕΟΦ
ΑλκυόνηΜία νέα πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης (social network) και μάλιστα ελληνική που μας έδειξε πως ο διαδικτυακός κόσμος αλλάζει προς το καλύτερο και για τα άτομα με αναπηρία. Τυφλοί που μπορούν να "διαβάσουν" και να έχουν το προφίλ τους, άτομα που δεν έχουν χέρια, τώρα δουλεύουν το προφίλ τους με το κεφάλι, κάνοντας την εμπειρία κοινωνικής δικτύωσης πιο αληθινή. Μεγάλη προσοχή στη λέξη «αληθινή», αφού αυτή είναι το κλειδί που έχει κάνει ήδη το disabledbook τόσο δημοφιλές σε χιλιάδες χρήστες με αναπηρία στην Ελλάδα.
Copyright © 2015 Trol disabled - Το Κουτί Της Πανδώρας Για Τα ΑμεΑ Powered and Hosted by Clickweb4u Trol disabled - Το Κουτί Της Πανδώρας Για Τα ΑμεΑ © 2015 - Clickweb4u Templates Designed by Clickweb4u.com