Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2016

Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2016Η φετινή εκστρατεία έχει θέμα “Γίνε εξερευνητής του Κόσμου” και στο πρόγραμμα συμμετέχουν η Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη και η Παιδική-Εφηβική Βιβλιοθήκη του Δήμου Αθηναίων στο Πάρκο για το Παιδί και τον Πολιτισμό (πρώην ΚΑΠΑΨ).

Το πρόγραμμα ξεκίνησε από τις 16 Ιουνίου και θα διαρκέσει Ιούνιο, Ιούλιο και μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου.

Η Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2016 υλοποιείται σε 125 δημόσιες και δημοτικές βιβλιοθήκες σε όλη την Ελλάδα, με τη συμμετοχή και τη συνεργασία βιβλιοθηκονόμων, εκπαιδευτικών και εθελοντών.

Αποκλειστικός δωρητής της διοργάνωσης, για πέμπτη συνεχή χρονιά, το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.
Η συμμετοχή στα προγράμματα είναι δωρεάν.

Μόνη απαραίτητη προϋπόθεση για τον Δήμο Αθηναίων, να γίνει προεγγραφή για την Κεντρική Βιβλιοθήκη (210-8810884, 210-8846009) και για την Παιδική-Εφηβική Βιβλιοθήκη (210-6929736).

Εάν έχετε το απλό facebook. Στηρίξτε την προσπάθειά μας με ένα LIKE.... 
Στηρίξτε την κίνηση αυτή με ένα Like..

Θες να συμμετέχεις ζωντανά αντί να διαβάζεις τα άρθρα απλά έλα και εσύ στο Facebook των ΑμεΑ

Θέματα για Αμεα και Εθελοντές ΑμεΑ Εδώ μπορείτε να βρείτε τις απαντήσεις σε ερωτήσεις σχετικά με την ΑΝΑΠΗΡΙΑ , Σπάνιες και αλλες Ασθένειες/Παθήσεις που μπορεί να προκαλέσουν Αναπηρία . Επιλέξτε την ερώτηση που σας απασχολεί και ενημερωθείτε ή μπορείτε να συνδεθείτε και να θέσετε ένα νέο ερώτημα. Για να συνδεθείτε πατήστε επάνω στην φωτο και κάνετε εγγραφή

 
Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση
Ένα στα πέντε
Εθνικός Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας
Εθνικό Σχέδιο Δράσης για τον Καρκίνο 2011 - 2015
ΨΥΧΑΡΓΩΣ
Υγειονομικός Χάρτης
Το facebook των ΑμεΑ
Εκστρατεία ΕΟΦ
ΑλκυόνηΜία νέα πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης (social network) και μάλιστα ελληνική που μας έδειξε πως ο διαδικτυακός κόσμος αλλάζει προς το καλύτερο και για τα άτομα με αναπηρία. Τυφλοί που μπορούν να "διαβάσουν" και να έχουν το προφίλ τους, άτομα που δεν έχουν χέρια, τώρα δουλεύουν το προφίλ τους με το κεφάλι, κάνοντας την εμπειρία κοινωνικής δικτύωσης πιο αληθινή. Μεγάλη προσοχή στη λέξη «αληθινή», αφού αυτή είναι το κλειδί που έχει κάνει ήδη το disabledbook τόσο δημοφιλές σε χιλιάδες χρήστες με αναπηρία στην Ελλάδα.
Copyright © 2015 Trol disabled - Το Κουτί Της Πανδώρας Για Τα ΑμεΑ Powered and Hosted by Clickweb4u Trol disabled - Το Κουτί Της Πανδώρας Για Τα ΑμεΑ © 2015 - Clickweb4u Templates Designed by Clickweb4u.com