Παρασκευή, 1 Ιουλίου 2016

Το κοινωνικό πείραμα με το κοριτσάκι που είναι μόνο του στο δρόμο

34


Το βίντεο που έγινε viral
Αυτό το γλυκό εξάχρονο κοριτσάκι στέκεται καλοντυμένο μόνο του στη μέση μιας πλατείας. Οι περαστικοί το πλησιάζουν, το ρωτούν αν έχει χαθεί και αν χρειάζεται βοήθεια.
Στη συνέχεια, το ίδιο κοριτσάκι με το όνομα Αnano μεταμφιέζεται από το συνεργείο της UNICEF, φοράει παλιά βρώμικα ρούχα και στέκεται ακριβώς στο ίδιο σημείο. Μόνο που το ενδιαφέρον από τον κόσμο δεν είναι το ίδιο. Το ίδιο σκηνικό επαναλαμβάνεται και σε άλλα μέρη όπως σε ένα εστιατόριο. Οι άνθρωποι βλέπουν με συμπάθεια το πρώτο κοριτσάκι ενώ όταν φοράει βρώμικα ρούχα το διώχνουν. Το γύρισμα τελικά δεν ολοκληρώνεται καθώς η Anano στεναχωρήθηκε πολύ και δεν ήθελε να συνεχίσει.
Το βίντεο έγινε viral είναι εντάσσεται στο πλαίσιο της καμπάνιας της UNICEF #FightUnfair που στοχεύει «να δώσει σε κάθε παιδί μια δίκαιη ευκαιρία στη ζωή».


 

Θες να συμμετέχεις ζωντανά αντί να διαβάζεις τα άρθρα απλά έλα και εσύ στο Facebook των ΑμεΑ

Θέματα για Αμεα και Εθελοντές ΑμεΑ Εδώ μπορείτε να βρείτε τις απαντήσεις σε ερωτήσεις σχετικά με την ΑΝΑΠΗΡΙΑ , Σπάνιες και αλλες Ασθένειες/Παθήσεις που μπορεί να προκαλέσουν Αναπηρία . Επιλέξτε την ερώτηση που σας απασχολεί και ενημερωθείτε ή μπορείτε να συνδεθείτε και να θέσετε ένα νέο ερώτημα. Για να συνδεθείτε πατήστε επάνω στην φωτο και κάνετε εγγραφή

 
Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση
Ένα στα πέντε
Εθνικός Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας
Εθνικό Σχέδιο Δράσης για τον Καρκίνο 2011 - 2015
ΨΥΧΑΡΓΩΣ
Υγειονομικός Χάρτης
Το facebook των ΑμεΑ
Εκστρατεία ΕΟΦ
ΑλκυόνηΜία νέα πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης (social network) και μάλιστα ελληνική που μας έδειξε πως ο διαδικτυακός κόσμος αλλάζει προς το καλύτερο και για τα άτομα με αναπηρία. Τυφλοί που μπορούν να "διαβάσουν" και να έχουν το προφίλ τους, άτομα που δεν έχουν χέρια, τώρα δουλεύουν το προφίλ τους με το κεφάλι, κάνοντας την εμπειρία κοινωνικής δικτύωσης πιο αληθινή. Μεγάλη προσοχή στη λέξη «αληθινή», αφού αυτή είναι το κλειδί που έχει κάνει ήδη το disabledbook τόσο δημοφιλές σε χιλιάδες χρήστες με αναπηρία στην Ελλάδα.
Copyright © 2015 Trol disabled - Το Κουτί Της Πανδώρας Για Τα ΑμεΑ Powered and Hosted by Clickweb4u Trol disabled - Το Κουτί Της Πανδώρας Για Τα ΑμεΑ © 2015 - Clickweb4u Templates Designed by Clickweb4u.com