Εργαλείο για χωρίς χέρια

Το πρόγραμμα ανάγνωσης Κάμερα Ποντίκι  μπορείτε να τo κατεβάσετε δωρεάν από το facebook των ΑμεΑ. Σας επιτρέπει να ελέγχετε το δείκτη του ποντικιού σε έναν υπολογιστή με Windows XP  και άνω μόνο με την κίνηση της κεφαλής σας. Το πρόγραμμα αναπτύχθηκε στο κολέγιο της Βοστόνης για να βοηθήσει τους ανθρώπους με αναπηρίες να χρησιμοποιούν τον υπολογιστή. Το κύριο ακροατήριο για το πρόγραμμα αυτό είναι οι άνθρωποι που δεν έχουν αξιόπιστο έλεγχο του ενός χεριού, αλλά μπορούν να μετακινήσουν το κεφάλι τους. Τα άτομα με εγκεφαλική παράλυση, νωτιαία μυϊκή ατροφία, ALS, σκλήρυνση κατά πλάκας, κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, διάφορες νευρολογικές διαταραχές μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτό το πρόγραμμα για να λειτουργήσουν όλα τα είδη λογισμικών ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Εάν έχετε εγκεφαλική παράλυση, νωτιαία μυϊκή ατροφία, ALS, σκλήρυνση κατά πλάκας, κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, διάφορες νευρολογικές διαταραχέςς ή έχετε γνωστό με αναπηρίες σαν και αυτες που προαναφέραμε και δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει τον υπολογιστή του, να κάνει σερφαρισμα στο ιντερνετ για online τραπεζικές υπηρεσίες, καταστήματα και για να διαβάσει ειδήσεις από ιστοσελίδες και μπλοκ, να έχει facebook , να στείλει email, να κάνει chat η ακόμα και να γράψει ένα κείμενο η λογιστικό φύλο στο Word και Excel και να διορθώσει τα ορθογραφικά λάθει του, τότε πρέπει να κάνετε  κλικ εδώ για να κάνετε εγγραφή  και να το κατεβάσετε στον υπολογιστή σας η το λάπτοπ σας εντελώς δωρεάν.
κλικ εδώ

 
Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση
Ένα στα πέντε
Εθνικός Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας
Εθνικό Σχέδιο Δράσης για τον Καρκίνο 2011 - 2015
ΨΥΧΑΡΓΩΣ
Υγειονομικός Χάρτης
Το facebook των ΑμεΑ
Εκστρατεία ΕΟΦ
ΑλκυόνηΜία νέα πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης (social network) και μάλιστα ελληνική που μας έδειξε πως ο διαδικτυακός κόσμος αλλάζει προς το καλύτερο και για τα άτομα με αναπηρία. Τυφλοί που μπορούν να "διαβάσουν" και να έχουν το προφίλ τους, άτομα που δεν έχουν χέρια, τώρα δουλεύουν το προφίλ τους με το κεφάλι, κάνοντας την εμπειρία κοινωνικής δικτύωσης πιο αληθινή. Μεγάλη προσοχή στη λέξη «αληθινή», αφού αυτή είναι το κλειδί που έχει κάνει ήδη το disabledbook τόσο δημοφιλές σε χιλιάδες χρήστες με αναπηρία στην Ελλάδα.
Copyright © 2015 Trol disabled - Το Κουτί Της Πανδώρας Για Τα ΑμεΑ Powered and Hosted by Clickweb4u Trol disabled - Το Κουτί Της Πανδώρας Για Τα ΑμεΑ © 2015 - Clickweb4u Templates Designed by Clickweb4u.com